Förbeställningskampanj

Så spännande det är att vänta på nya varor! Ännu mer så när du kan reservera dem för dig själv till ett rabatterat pris. Här har vi samlat utvalda produkter som vi redan har beställt men som ännu inte har nått vårt lager. Alla produkter i den här kampanjen är redan beställda och på väg till oss.


Det beräknade ankomstdatumet anges på produktsidan och kan ändras på grund av omständigheter utanför vår kontroll. Vi erbjuder en 10% rabatt på det ordinarie priset tills vi har fått varorna.


Tänk på att när du beställer varor i den här kampanjen kan vi inte hantera och skicka dem enligt våra vanliga hanteringstider. Detta kommer att försena leveransen av eventuella ytterligare artiklar som köps samtidigt. Produkterna kommer att skickas omedelbart vid deras ankomst, tillsammans med alla andra varor du har köpt samtidigt.


De produkter som presenteras i denna kampanj kommer exklusivt att bestå av nya tillägg till vårt sortiment, ej påfyllnad av existerande lager eller slutsålda varor. Även om varumärket i sig inte nödvändigtvis behöver vara nytt, så kommer varje erbjuden artikel vara en vi inte har haft i lager tidigare. Observera att det kan finnas vissa produkter vi inte kan rabattera och därmed inte kan inkludera i denna rabattkampanj på grund av leverantörsrestriktioner, trots vår önskan att göra det.