Återbetalningspolicy

Återbetalningspolicy

Vi har 30 dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära en retur efter att du mottagit din vara.

För att vara berättigad till en retur behöver du ett kvitto eller bevis på ditt köp, och du är ansvarig för att se till att de returnerade varorna är väl förpackade och returneras i samma skick som du fick dem; oanvända, i originalförpackningen. Om varan returneras i ett skick där vi inte längre kan sälja den till fullt pris, förbehåller vi oss rätten att återbetala ett lägre belopp än det ursprungliga beloppet, eller till och med vägra återbetalning helt och hållet. För att starta returprocessen, skicka oss ett e-postmeddelande.

Om varan skickas till EU har du rätt att annullera eller returnera din beställning inom 14 dagar, oavsett anledning och utan motivering. Som ovan är du ansvarig för att se till att de returnerade varorna är väl förpackade och returneras i samma skick som du fick dem; oanvända, i originalförpackningen, och förse oss med ett kvitto eller bevis på ditt köp.

Du är ansvarig för returavgifterna, och varan får inte skickas med postförskott. Om det finns ett fel i beställningen vilket är ett resultat av vårt misstag, ansvarar vi för returavgifterna. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära retur kommer inte att accepteras.

Handläggningstiden för återbetalningar är upp till 14 dagar efter att returen har kommit till oss och vi har granskat den. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen.

I händelse av en felaktig produkt, vänligen maila oss så återbetalar vi produkten eller skickar en ny till dig.

Tyvärr kan vi inte ta emot returer på reavaror eller presentkort.